Resultaten voor survival ardennen

survival ardennen
Survival Ardennen Lindecollege.
Voor de zomervakantie ging een groot deel van vmbo 3 de uitdaging aan om in de Ardennen te survivallen! Boogschieten, mountainbiken, klimmen, tokkelen. Andere leerlingen van vmbo 3 bezochten Rotterdam, Schiermonnikoog of gingen watersporten op de Friese meren. Verberg in slider.:
Junior Travels Outdoor adventure en survival reizen in de Ardennen voor scholen bedrijven en instellingen.
Outdoor Adventure en Survival reizen in de Ardennen voor scholen bedrijven en instellingen. Zoals altijd een hele goede voorbereiding. Belangrijk vinden wij dat er over elke mogelijkheid overlegd kan worden en dat Junior Travels altijd bereid is aanpassingen te doen.
Wintersurvival Ardennen Extreme Survival Webshop, Cursussen Vakanties.
Het ideale weekend tussen de drukke feestdagen. Een inleiding tot survival in de kou, niet in lapland, maar in onze Ardennen. Wellicht met iets minder of zelfs geen sneeuw, maar de uitdaging en aanpassing om in de natuur te leven in ijskoude omstandigheden zal er niet minder om zijn in 2009 was het tijdens deze cursus 14 bij felle sneeuwval.
Survival Weekend Ardennen van Rocks n Rivers.
De samenstelling van uw Survival Weekend Ardennen kunt u helemaal zelf bepalen. U kunt overnachten op ons Adventure Camp of in een van onze eigen groepshuizen. De invulling van het activiteitenprogramma en de tijdsduur van uw Survival Weekend Ardennen bepalen we in overleg met u.
Survival activiteiten Camping Polleur.
Ga dan even langs de receptie! Najaar survival programma. Een lekker survival week met activiteiten in de omgeving van Spa. Je kunt van je welverdiende vakantie in de Belgische Ardennen een actieve vakantie maken door aan de outdoor activiteiten deel te nemen die worden aangeboden op camping Polleur.
Survivallen in de Ardennen Monsterevents.
Ultimate Survival Ardennen. Houdt u van de natuur en bent u een echte avonturier? Een weekend weg van alle moderne snufjes en vanzelfsprekende luxe. Geniet van de natuur in de Belgische Ardennen, de mooie uitzichten, de rust, de geuren en natuurlijk het hechte samen zijn met de groep.
RHM Buitensport Ardennen Survival Adventure voor Groepen.
Voor aanvang van het Ardennen survival outdoorevenement nemen wij enkele praktische zaken met je door; komen jullie één of meerdere dagen survivallen, blijven jullie overnachten, wat voor survival activiteiten willen jullie doen, blijven jullie bij ons eten, komen jullie met eigen vervoer.
Survival Weekend Ardennen Active Outdoor Events.
Home Survival weekend Survival weekend mei en zomervakantie Ardennen. Actief survival weekend Ardennen. Vanaf mei tot en met september organiseren wij actieve survival weekenden waarop individueel of met kleine groepjes tot 9 personen ingeschreven kan worden. Deze kleine groepjes en losse inschrijvingen voegen we dan samen tot een groep.
Survival Ardennen Club Adventure Jeugdvakanties.
Bij de Via Ferrata de ijzeren weg is een route uitgezet met staalkabels die in de rotsen zijn vastgezet om op deze manier een mooie route op een uitdagende manier te beklimmen. Ook in de avonduren tijdens het Survival Ardennen is er van alles te beleven, zoals entertainment en kampvuur.

Contacteer ons