Meer resultaten voor ardennen uitstapjes

ardennen uitstapjes
Slecht weer tips Camping Parc La Clusure in de Belgische Ardennen.
Het hypermoderne stervormige gebouw is sowieso al een bezoek waard. In dit architectonisch hoogstandje is het Bastogne War Museum voorheen: Bastogne Historical Center gevestigd: met 1.600 m2 herinneringen aan de Slag om de Ardennen, het laatste grote offensief van de Duitse Wehrmacht in december 1944.
Vakantie in de Ardennen: Activiteiten met de kinderen BUITEN.
Tijdens uw vakantie in de Ardennen krijgen ze de gelegenheid om hun nieuwsgierigheid te bevredigen. Enkele activiteiten zijn onvermijdelijk: Plopsa Coo, Le Monde Sauvage in Aywaille, de Grotten van Han, de burcht van Bouillon, Er zijn ontzettend veel activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt.
Belgische Ardennen incl. 4-gangendiner!
De Belgische Ardennen is een fantastisch wandelgebied. Ieder jaargetijde ziet dit gebied er anders uit. Er zijn zowel wandelingen te maken voor de beginnende als voor de gevorderde wandelaar. Ook voor de meer avontuurlijk ingestelde wandelaar is er genoeg te beleven. Wie van een prachtige natuur en een schitterend landschap houdt, mag dit gebied niet overslaan en moet er in de verschillende seizoenen gaan wandelen. Tips voor uitstapjes.
Sportieve outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen Active Outdoor Events.
In de mooie Belgische Ardennen organiseren wij al meer dan 15 jaar allerlei sportieve outdoor activiteiten. Alle activiteiten zijn aan te passen op elk gewenst niveau en dus geschikt voor iedereen. De activiteiten worden begeleid door onze ervaren en gediplomeerde instructeurs.
Activiteiten met de kinderen BINNEN Toerisme in de Ardennen.
in Provincie LuikMeer" weten! In Erezée vind je Chocolatier Defroidemont, producent van 100% ambachtelijk bereide pralines vervaardigd uit cacaoboter. Maak een kleine omweg langs het atelier van Defroidmont om uw vakantie in de Ardennen nog wat extra smaak te geven.
Uitstapjes zoeken DagjeWeg.NL.
VIELSALM, In bungalowpark Les Doyards in de Belgische Ardennen is het goed vertoeven voor het hele gezin. Verken de prachtige omgeving te voet of te paard. The Maxx in Veenendaal. Prijsvraag: Win 2 vrijkaartjes voor jumpen bij The Maxx. Elke week de leukste uitstapjes!
Ardennen uitstapjes Ardennen.nl.
In de Belgische Ardennen kunt u vele uitstapjes maken want er is van alles te doen voor jong en oud op het gebied van sport, natuur en cultuur. De meeste mensen weten wel dat de Belgische Ardennen bekend staan om de schitterende natuur en de vele fietsroutes en wandelpaden.
Uitstapjes zoeken DagjeWeg.NL.
s maandags gesloten. OUDENAARDE, Het stadhuis van Oudenaarde is gebouwd in 1526 en is een mooi voorbeeld van de Brabantse gotiek. De belforttoren is door de Unesco erkend als werelderfgoed. wat te doen? uitstapjes voor vandaag en morgen. activiteiten belgie ardennen.
Activiteiten in de Belgische Ardennen Durbuy e.o.
Ook de site www.toeristische-attracties.be biedt zeer veel informatie. Als u hier klikt, dan verschijnen de Sunclass Tips op uw scherm: een samenvatting van uitstapjes en activiteiten per thema: kastelen, natuur, sport, kinderen, attracties, musea en regenweer. Het park organiseert in de schoolvakanties ook leuke activiteiten. Hier vindt u het recreatieprogramma Sunclass Durbuy in de zomervakantie 2014. Hierna geven wij u een indruk van de vele mogelijkheden in de omgeving. Voor uw gemak kunt u doorklikken naar volgende categorien.: Kerstmarkten en andere winterevenementen. Sport en Spel. Natuur en dierenparken. Historische gebouwen: kastelen, burchten en abdijen. Musea en historie. Op de volgende site vindt u zeer veel evenementen in de Belgische Ardennen: www.ftlb.be/nl/agenda/evenement.

Contacteer ons